Herb Pharma naturterapi

Jag behandlar:

– Utbrändhet/stress

– Håglöshet/trötthet

– Huvudvärk/migrän

– Magbesvär

– Alla former av värk

– Hormonella besvär såsom fertilitet, PMS och klimakteriebesvär

– Hudbesvär

– Idrottsskador

-Artros

– Bensår

– Pollenallergi

Det jag använder mig av för att behandla dessa tillstånd är högteknologisk akupunktur, öronakupunktur, blodanalys, örter och massage i mina behandlingar. Beroende på patientens problem kombinerar jag de olika behandlingsformerna för att nå bästa behandlingsresultat.

Behandlingarna hjälper till att sätta igång de självläkande processerna i patientens kropp.

Blodanalys är en hälsokontroll på cellnivå. Här kan man se fria radikalskador, läckande tarm, tungmetaller. Man kan även se sammansättningen av våra röda blodkroppar, leverpåverkan, parasiter, candida, mögel och annat som påverkar vår hälsa.

Högteknologisk ljusakupunktur

Den högteknologiska akupunkturen är helt nålfri och sker med ett infrarött ljus i specifika frekvenser. Ljuset som behandlingsform är ett kraftfullt verktyg som påskyndar och underlättar kroppens egen förmåga att läka sig själv. Tiden för återhämtning vid en skada eller för att undertrycka ett symptom kan reduceras markant med användning av metoden.

Öronakupunktur

är en metod som används för att stimulera dina reflexpunkter som är kopplade till diverse besvär. Här använder jag nålar eller kulplåster.

Alla komponenter och system för självläkning finns oftast redan i kroppen. Utmaningen består i att komma underfund med vilka ”knappar” man ska trycka på för att sätta i gång kroppens självläkande förmåga.

Jag behandlar ej barn under 8 år, gravida eller personer med pacemaker.